Ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις και πορείες που πραγματοποίησαν σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης συνδικάτα, φορείς και συλλογικότητες, με αφορμή τα εγκαίνια της 89ης ΔΕΘ.
ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έκαναν πορεία με αφετηρία το άγαλμα του Βενιζέλου και το ΠΑΜΕ με αφετηρία την πλατεία ΧΑΝΘ.
Ξεχωριστή κινητοποίηση έκαναν συλλογικότητες και σωματεία της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.
Παράλληλα συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών και κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα τους συγκεντρώθηκαν στην πλατεία ΧΑΝΘ, ζητώντας δικαίωση. Πριν από τις πορείες έγιναν 16 προσαγωγές και 3 συλλήψεις (2 για ναρκωτικά και 1 για μη έκδοση ταυτότητας)
Οι δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης άρχισαν σταδιακά να αποδίδονται στην κυκλοφορία.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Επεισόδια στο Σύνταγμα: Διαδηλωτές πέταξαν μολότοφ προς τη Βουλή
ΗΠΑ: Διαδήλωση στην Ουάσινγκτον για την απόσυρση της Εθνοφρουράς από τους δρόμους
Λίβανος: Η Χεζμπολάχ δεν πρόκειται να παραδώσει τα όπλα της, λέει βουλευτής της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι πλοιοκτήτες σε αναμονή για τα νέα από τα Στενά του Ορμούζ – Αυξάνονται οι «σκοτεινές» ροές πετρελαίου
- Συναγερμός στην Ευρώπη: Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν μεγάλες περικοπές στη στρατιωτική στήριξη μέσω ΝΑΤΟ
- Ευρωπαϊκή Ένωση: Άνοιξε το πρώτο κεφάλαιο για την ένταξη της Ουκρανίας και της Μολδαβίας
- ΗΠΑ – Ιράν: Οι όροι του Μνημονίου Κατανόησης για Ορμούζ, ουράνιο και περιφερειακή ειρήνη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.