ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατηγόρησε σήμερα τη Ρωσία ότι επιδιώκει να “αποφύγει την ανάγκη” της διοργάνωσης μιας συνάντησης με τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν για να βρεθεί μια λύση στον πόλεμο που προκλήθηκε από τη ρωσική εισβολή.
H μαζική ρωσική επίθεση κατά τη διάρκεια της νύχτας εναντίον στόχων σε διάφορα μέρη της Ουκρανίας έδειξε ότι η Μόσχα προσπαθεί να αποφύγει την ανάγκη για συναντήσεις με στόχο τον τερματισμό ενός πολέμου που διαρκεί περισσότερα από τρία χρόνια, έγραψε ο Ζελένσκι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
“Επί του παρόντος, τα σήματα που στέλνει η Ρωσία είναι πολύ απλά, για να είμαι ειλικρινής, απρεπή. Προσπαθούν να αποφύγουν την ανάγκη της διοργάνωσης μιας συνάντησης”, κατηγόρησε ο Ζελένσκι στην καθημερινή νυχτερινή ομιλία του.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Τσίπρας στη LeMonde: Γράφω βιβλίο για να αποκαλύψω την αλήθεια για το 2015
Πολιτική Προστασία: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή
ΕΕ: Οι πυρκαγιές έκαψαν περισσότερα από 10 εκατ. στρέμματα από τις αρχές του 2025
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κεφαλογιάννη: Η ψηφιακή καινοτομία στο επίκεντρο της στρατηγικής του σύγχρονου ελληνικού τουρισμού
- Δήμητρα Κούστα: Με καλή παρέα για fine dining στη Νέα Υόρκη
- Ελένη Βρεττού: Αποκάλυψε πως ο Απόστολος Ταμβακάκης είναι ο μέντοράς της – Οι συμβουλές που της έδωσε και η στρατηγική που οδήγησε στην επιτυχία
- Η «τρολ» ανάρτηση Τσίπρα στον Άδωνι: Ευχαριστώ για την τσάμπα διαφήμιση (βίντεο)