Μαζική επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη εξαπέλυσε η Ρωσία στη νότια ουκρανική περιφέρεια της Οδησσού, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά ένας άνθρωπος και να ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά σε εγκατάσταση καυσίμων και ενέργειας, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ουκρανική κρατική υπηρεσία για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Ουκρανία: Ρωσική επίθεση με drones σε ενεργειακές και λιμενικές εγκαταστάσεις της Οδησσού

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του δήμου του Ισμαηλίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην περιφέρεια της Οδησσού υπέστησαν ζημιές οι λιμενικές εγκαταστάσεις της πόλης. Μάλιστα, πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο της ρωσικής επίθεσης.

1

Κρατική Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας

Εξάλλου το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA μετέδωσε σήμερα, επικαλούμενο στοιχεία από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, πως στη διάρκεια της περασμένης νύχτας μονάδες της ρωσικής αντιαεροπορικής άμυνας κατέστρεψαν 42 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Διαβάστε επίσης: 

CNN: Γιατί ο Πούτιν διστάζει να συναντήσει τον Ζελένσκι και μπορεί να μη θελήσει ποτέ να το κάνει

Κατς: Ενέκρινε το σχέδιο κατάληψης της Πόλης της Γάζας – Επιστράτευση 60.000 εφέδρων

Πλεύρης: Πρέπει να αυξηθούν οι οικειοθελείς επιστροφές – Ποινές για μη συμμόρφωση στις αποφάσεις του Μεταναστευτικού