ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στου Παπάγου, όταν λεωφορείο της ΟΣΥ και συγκεκριμένα η γραμμή 409 που εκτελεί το δρομολόγιο Παπάγου-στ. Εθνική άμυνα (κυκλική) προσέκρουσε πάνω σε ΙΧ και μπαλκόνι πολυκατοικίας.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες το ατύχημα σημειώθηκε όταν το λεωφορείο ήταν σταθμευμένο στην πλατεία Κονίτσης.
Οι ίδιες πληροφορίες εξηγούν ότι το όχημα άδειο, και ο οδηγός ήταν σε προγραμματισμένο διάλειμματος.
Πηγές της ΟΣΥ αναφέρουν ότι: «Έχει συσταθεί ειδική επιτροπή για να εξετάσουν αν το ατύχημα που συνέβη προέρχεται από ανθρώπινο λάθος ή τεχνική βλάβη, καθώς όπως οι ίδιες πηγές καθότι αναφέρουν ότι ενδεχόμενη αιτία του ατυχήματος ήταν ότι λύθηκε το χειρόφρενο του οχήματος».
Σημειώνεται ότι από το ατύχημα προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.
Διαβάστε επίσης:
Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα συμμετέχει σήμερα σε τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων ηγετών για την Ουκρανία
ΟΠΕΚΕΠΕ: 50 εντολές για δεσμεύσεις περιουσιών από το ελληνικό FBI
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αμερικανός πρεσβευτής στο Ισραήλ: «Όσοι θέλουν να φύγουν, να το κάνουν σήμερα»
- Grand Opening: Το ανανεωμένο κατάστημα Allwyn στην Allwyn Arena δίνει το στίγμα της νέας εποχής – Δείτε τι έγινε στα λαμπερά εγκαίνια
- Πόρισμα εξεταστικής για ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραδόθηκε στον πρόεδρο της Βουλής
- Προφυλακιστέος ο 64χρονος για την απόπειρα σε βάρος των διδύμων ΑμεΑ στην Κυψέλη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.