ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έφυγε σήμερα Σάββατο από τη ζωή η Σταυρούλα Γείτονα-Δεληγιάννη, σύζυγος του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργού, Κώστα Γείτονα.
Η εκλιπούσα ήταν κοινωνική λειτουργός και διετέλεσε επί 20ετία (1986-2006) δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων, ενώ ήταν πρόεδρος της ΕΓΕ παραρτήματος Αθήνας.
Σημειώνεται ότι η Σταυρούλα Γείτονα-Δεληγιάννη, υπήρξε μέλος του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟK
Με θλίψη αποχαιρετά το ΠΑΣΟΚ τη Σταυρούλα Γείτονα-Δεληγιάννη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή.
«Υπήρξε μέλος του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του, πρόεδρος της ΕΓΕ στο παράρτημα της Αθήνας και επί μία εικοσαετία δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων. Φίλοι και πολιτικοί συνοδοιπόροι εξάρουν το ήθος, τον δυναμισμό και την ευγένεια της», αναφέρεται στη συλλυπητήρια δήλωση του κόμματος, το οποίο εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στους οικείους της.
Διαβάστε επίσης:
Χανιά: 50χρονος έχασε τη ζωή του στον Μπάλο
Χαλκιδική: Εξιχνιάστηκαν 69 κλοπές με λεία άνω του μισού εκατ. ευρώ – Συνελήφθησαν 2 άτομα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέθανε η Μαρία Φράνκα Φερέρο, χήρα του δημιουργού της Nutella και των Ferrero Rocher
- Χάρης Θεοχάρης: Υπήρχε το 2015, πριν το δημοψήφισμα, οργανωμένο σχέδιο για επιστροφή στη δραχμή
- Τραμπ: Εκτιμά πως το αίσθημα φόβου θα συμβάλει στην αίσια έκβαση των διαπραγματεύσεων με το Ιράν
- Wall Street: Με μικτά πρόσημα στο τέλος της αρνητικής εβδομάδας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.