ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την απαγόρευση της κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους, σε περιοχές των δήμων Κασσάνδρας, Σιθωνίας, Αριστοτέλη και Πολυγύρου, ανακοίνωσε η Αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής, λόγω πολύ υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς.
Σύμφωνα με την απόφαση της αντιπεριφερειάρχη Αικατερίνης Ζωγράφου, το μέτρο θα ισχύσει από αύριο (Παρασκευή 8/8) στις 8 το πρωί ως την ίδια ώρα το πρωί του Σαββάτου (9/8) στη Χερσόνησο Κασσάνδρας (“Κορυφογραμμή” -από Κασσανδρινό μέχρι Αγία Παρασκευή-, “Αράπης” και “Χαλκοβούνι” Τ.Κ. Παλιουρίου), στη Χερσόνησο Σιθωνίας (Κορυφογραμμή Δραγουνδέλι από Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό μέχρι και τη Συκιά), στον δήμο Αριστοτέλη (Κομίτσα μέχρι Ουρανούπολη – Τσάμια Στρατονίκης – Φυσώκα – Σκοπευτήριο Στρατωνίου) και στον ορεινό όγκο Χολομώντα (Αναδασώσεις περιοχή Βραστάμων, περιοχή ευθύνης Πανεπιστημιακού Δάσους Ταξιάρχη).
Διαβάστε επίσης:
Βοιωτία: Φωτιά τώρα στον Πρόδρομο – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
- Y/KNOT INVEST: Επένδυση 44,1 εκατ. δολαρίων σε δεξαμενόπλοιο Aframax
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Οριστικό: Αντλεί 659,3 εκατ. ευρώ, στα 42,5 ευρώ ανά μετοχή – Τεράστια η ζήτηση
- ΗΠΑ: Μπλόκο στο Κογκρέσο για τους κινητήρες F110 στην Τουρκία μετά τις εξελίξεις με τα F-35
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.