ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΕΛΑΣ: Μεγάλη επιχείρηση με 5 συλλήψεις – Στο στόχαστρο εγκληματική οργάνωση που εμπλέκεται σε εκβιασμούς και απόπειρα δολοφονίας
Μήνυση για παρακώλυση συγκοινωνιών υπέβαλε η ΣΤΑ.ΣΥ κατά αλλοδαπού άνδρα, που προσήγαγε σήμερα απόγευμα η ΕΛ.ΑΣ, σε συνεργασία με τον συντονιστή του σχεδίου Αριάδνη.
Ο εν λόγω άνδρας εμπλέκεται σε περιστατικό συμπλοκής μεταξύ επιβατών εντός συρμού στις 16:41, γεγονός που προκάλεσε την ακινητοποίηση του εν λόγω αεροδρομιακού συρμού στον σταθμό «Νομισματοκοπείο» επί 24 λεπτά.
Το περιστατικό προκάλεσε καθυστερήσεις και συνακόλουθα την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού που μετακινούνταν την ώρα εκείνη σε ολόκληρη τη Γραμμή 3 του Μετρό.
Διαβάστε επίσης:
Νέα Υόρκη: Νεκρή σε σκάφος η σχεδιάστρια μόδας Μάρθα Νόλαν
Φωνικές πυρκαγιές καταστρέφουν τη νοτιοδυτική Γαλλία καθώς χτίζεται κύμα καύσωνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Ξέσπασμα Τραμπ κατά του Fox News – «Χαζή σαν τούβλο» αναλύτρια
- Κρις Πάπας: Από το οικογενειακό εστιατόριο στη Γερουσία των ΗΠΑ – Ποιος είναι ο Ελληνοαμερικανός που έγραψε ιστορία
- Φλόριντα: Επανεξελέγησαν οι ομογενείς βουλευτές Μπιλιράκης, Χαριδόπουλος και Πατρώνης
- Ντόναλντ Τραμπ: Έχω την απόλυτη εξουσία. Λέγεται βέτο – Προειδοποίηση στους Δημοκρατικούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.