ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Άγιο Παντελεήμονα, με τις Αρχές να αποδίδουν το περιστατικό σε χειροβομβίδα. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν δύο άτομα.
Το κατάστημα, που λειτουργεί ως καφετέρια με ναργιλέδες, βρίσκεται επί της οδού Αδμητού.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι τραυματίες είναι δύο Ρουμάνοι ηλικίας 42 και 39 ετών. Τη στιγμή της έκρηξης ήταν οι μοναδικοί πελάτες εντός του καταστήματος. Οι τραυματισμοί τους κρίθηκαν ελαφριοί – ο ένας στο πόδι και ο άλλος στο χέρι – και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Εντός της ημέρας αναμένεται να δώσουν καταθέσεις σχετικά με το περιστατικό.
Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, καθώς δεν αποκλείεται η ενέργεια να σχετίζεται με προσωπικές διαφορές.
Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε την έκρηξη ως “αρκετά δυνατή”.
Η ισχύς της έκρηξης κρίθηκε μικρή και δεν προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο κατάστημα. Η κυκλοφορία στη γύρω περιοχή διακόπηκε προσωρινά, ειδικά στο σημείο από τη συμβολή με την οδό Παρασίου. Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο του ΤΕΕΜ για να διερευνήσει τα αίτια, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Διαβάστε επίσης
Πυροσβεστική: 31 νέες πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο – Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη Θεσπρωτία
Τροχαία: Πάνω από 2.800 παραβάσεις για μη χρήση κράνους κατέγραψαν οι έλεγχοι για 5η εβδομάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Deutsche Telekom: Δεύτερη αύξηση των προβλέψεων για τα κέρδη του 2025 – Ισχυρές πωλήσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη
- Τζεφ Μπέζος-Λόρεν Σάντσεζ: Ο αδέξιος χορός και οι βόλτες με το mega yacht – Μαζί τους ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο (video)
- Η ελληνική επιστολή στον ΟΗΕ για τις θαλάσσιες ζώνες στην Αν. Μεσόγειο – Από τον Μάιο έχουν κατατεθεί οι ελληνικές θέσεις
- Toyota: Μειώνει τις ετήσιες προβλέψεις – Αναμένει πλήγμα 9,5 δισ. δολ. από τους δασμούς
