ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία της Σεμίραμις Παληού, Diana Shipping, γνωστοποίησε και επισήμως ότι κατέχει συνολικά 4,29 εκατομμύρια μετοχές στην ναυτιλιακή εταιρεία Genco Shipping & Trading και αύξησε το ποσοστό της στο 9,99%.
Η στρατηγική αυτή επένδυση της εταιρείας της Σεμίραμις Παληού, σηματοδοτεί ενδεχομένως και μια επιχειρηματική στρατηγική επιθετικής εξαγοράς, κάτι που θα αποσαφηνιστεί τις επόμενες εβδομάδες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Πατάει τις 2.600, πλήρης επιβεβαίωση του mononews.gr – Απορρόφησε το μέρισμα και… +2,2% η Πειραιώς
- Βιομηχανικά μέταλλα: Σε χαμηλό έτους το σιδηρομετάλλευμα – Περαιτέρω πίεση λόγω Radiant World
- Φωτιά στην περιοχή Βροντού Πιερίας – Επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα
- Wall Street: Ανοδικά τα futures με τα βλέμματα στα εταιρικά αποτελέσματα και την απασχόληση – Άνοδος 1% για τον Nasdaq
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.