ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπόθεση παράνομης οπλοκατοχής αποκάλυψε η Αστυνομία στο Κιάτο, με τις Αρχές να εντιπίζουν πάνω από 100 όπλα και χιλιάδες φυσίγγια στο σπίτι απόστρατου αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας.
Ο απόστρατος, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τη σύζυγό του, φέρεται να είχε μετατρέψει μάλιστα την κατοικία του σε εργαστήριο αναγόμωσης σφαιρών, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι προμήθευε οπλισμό σε μεγαλέμπορο όπλων.
Στο οπλοστάσιο βρέθηκαν πολεμικά τυφέκια, πιστόλια με διόπτρες και ποικίλος στρατιωτικός εξοπλισμός.
Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για να διαπιστωθούν ενδεχόμενες διασυνδέσεις με οργανωμένα κυκλώματα.
Διαβάστε επίσης
Online έλεγχος στα μετρητά όσων ταξιδεύουν από και προς την Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: «Επικοδομητική» η τελευταία συνάντηση Γουίτκοφ και Ντμίτριεφ για το Ουκρανικό
- Το Bitcoin υποχωρεί κάτω από τα 80.000 δολάρια – Eπιταχύνεται η πτώση στα κρυπτονομίσματα
- ΠΑΣΟΚ: Πέθανε ο πρώην βουλευτής και υπουργός Νίκος Ακριτίδης
- Κύπρος: Ανανεώθηκε η εντολή της ειρηνευτικής δύναμης από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.