ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βενιζέλος: Υποχρεωτική η ανανέωση της θητείας των Ευρωπαίων εισαγγελέων μετά τις επιθέσεις στην Κοβέσι
«Κάνει λάθος ο κ. Βενιζέλος. Συγχέει την απαρτία με την απαιτούμενη πλειοψηφία», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απαντώντας στα πυρά του Ευάγγελου Βενιζέλου για τα όσα έγιναν στη ψηφοφορία για την προανακριτική Επιτροπή στη Βουλή.
«Υπάρχουν διαφορετικές πλειοψηφίες που απαιτούνται όπως η χθεσινή. Για να υπερψηφιστεί μια πρόταση ήθελε 151 ναι. Χθες είχαμε απαρτία, πλειοψηφία δεν είχαμε για αυτό και δεν ψηφίστηκε καμία από τις προτάσεις», ανέφερε.
«Είχαμε κατηγορία και για τις επιστολικές ψήφους. Μετά τον κορονοϊό οι επιστολικές χρησιμοποιούνται κατά κόρον. Μόνο το 22% των βουλευτών της Ν.Δ. ψήφισε με επιστολική ψήφο. Το 42% του ΠΑΣΟΚ όμως, διπλάσιο σχεδόν ψήφισε με επιστολική και το 47% του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε ο κ. Μαρινάκης.
Πρόσφερε παράλληλα κάλυψη στον υπουργό Δικαιοσύνης Γ. Φλωρίδη, αναφέροντας ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα αποπομπής του.
«Η κυβέρνηση δεν θεωρεί ότι υπάρχει στην Ελλάδα κόμμα που έχει πρόθεση να βλάψει τα εθνικά συμφέροντα. Ωστόσο υπάρχουν κόμματα που προκειμένου να ικανοποιήσουν την αντιπολιτευτική τους μανία, δυσφημούν τη χώρα», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Στο πλαίσιο της υπερβολής τους όμως να δείξουν ανθρωπιστές, διακινδυνεύουν μια πολύ σημαντική παράμετρο: τα συμφέροντα της χώρας. Η εξωτερική πολιτική της χώρας είναι σύνθετη άσκηση και δεν μπορεί να υπαγορεύεται από απλουστεύσεις. Κανείς δεν είναι λιγότερο ευαίσθητος απέναντι σε αυτά που βλέπουμε στην Παλαιστίνη. Είναι υποκριτές στην αριστερά, κεντροαριστερά».
Διαβάστε επίσης:
Σουηδία: Zήτησε την αναστολή του εμπορικού σκέλους της συμφωνίας σύνδεσης ΕΕ-Ισραήλ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μειώθηκαν οι επισκέπτες όλων των αρχαιολογικών χώρων και των μουσείων στη Δυτική Ελλάδα το 2025 – Πτώση 10.000 στην Αρχαία Ολυμπία
- ΗΠΑ: Ενέκριναν πώληση Patriot στο Κατάρ – Ισραήλ, Κουβέιτ και ΗΑΕ θα λάβουν στρατιωτικό εξοπλισμό
- Δύο τριάδες για τα ματς του Σαββατοκύριακου
- Στάρμερ: «Ενδεχομένως να απαγορευτούν κάποιες φιλοπαλαιστινιακές κινητοποιήσεις»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.