ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας, Ασάαντ Χασάν αλ-Σιμπανί, θα ταξιδέψει την Πέμπτη στη Ρωσία, σύμφωνα με πηγή, αποτελώντας τον ανώτατο Σύρο αξιωματούχο που επισκέπτεται τη Μόσχα μετά την αποπομπή του Μπασάρ αλ-Άσαντ τον Δεκέμβριο και την ανάληψη της εξουσίας από νέα κυβέρνηση, υπό τον πρόεδρο Αχμέντ Αλ Σάρα.
Η Ρωσία και η νέα συριακή κυβέρνηση βρίσκονται σε διαβουλεύσεις σχετικά με τη συνέχιση της λειτουργίας των ρωσικών ναυτικών και αεροπορικών βάσεων στη βορειοδυτική Συρία — κρίσιμα στρατηγικά σημεία για τη ρωσική παρουσία στην περιοχή.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρκία-Ιράκ: Μονοετής συμφωνία για την ασφαλή χρήση του αργού αγωγού πετρελαίου μεταξύ των δύο χωρών
- Πήτερ Λιβανός: Παραδόθηκε στις φλόγες πλοίο LNG της GasLog μετά από ιρανικό χτύπημα στο Ορμούζ
- Στάχτη το εξοχικό του Τάσου Χαλκιά στο Πόρτο Γερμενό – Συγκλονίζει η ανάρτηση του γιου του: «Μια ιστορία 52 ετών ολοκληρώνεται κάπως έτσι»
- Μέγαρα: Γυναίκα έχασε τη ζωή της που παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του Προαστιακού – Η ανακοίνωση της Hellenic Train
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.