ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πεζεσκιάν: Τραυματίστηκε σε αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ – Διέφυγε μέσω καταπακτής έκτακτης ανάγκης
Η Γαλλία, η Γερμανία, η Βρετανία (E3) κι η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας εξέφρασαν χθες Πέμπτη στον επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας την «αποφασιστικότητά τους» να επαναφέρουν σε ισχύ τις κυρώσεις του ΟΗΕ σε βάρος της Τεχεράνης εάν δεν υπάρξει πρόοδος τις επόμενες εβδομάδες στις συνομιλίες για να κλειστεί νέα συμφωνία όσον αφορά το πρόγραμμα πυρηνικής ενέργειας του Ιράν, γνωστοποίησε το υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας.
Οι Ζαν-Νοέλ Μπαρό, Γιόχαν Βάντεφουλ, Ντέιβιντ Λάμι και Κάγια Κάλας τόνισαν στον Αμπάς Αραγτσί την «αποφασιστικότητά τους να κάνουν χρήση του λεγόμενου μηχανισμού “snapback”», που επιτρέπει να τεθούν εκ νέου σε ισχύ όλες οι διεθνείς κυρώσεις σε βάρος της Ισλαμικής Δημοκρατίας, «απούσης χειροπιαστής προόδου» για τη σύναψη νέας συμφωνίας για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα «ως το τέλος του καλοκαιριού», σύμφωνα με το Κε ντ’ Ορσέ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Αλέξης Τσίπρας, τα γεροντοφρικιά της «Αριστεράς» και οι αλήθειες που δε λέγονται
- Κώστας Τσιάρας στο mononews: Ερευνώνται τα πρώτα 2.000 ΑΦΜ που πήραν υψηλές επιδοτήσεις – Θα επιστραφούν άμεσα τα χρήματα
- Τράπεζες: Δωρεές και χορηγίες άνω των 600 εκατ. ευρώ σε παιδεία, περιβάλλον, υγεία και πολιτισμό
- Έρικ Βασιλάτος: Ποιος είναι ο πολυεκατομμυριούχος κουμπάρος του Αργυρού και της Νίκα
