ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Σουηδία θα συμβάλει στις προσπάθειες ενίσχυσης των προμηθειών όπλων προς την Ουκρανία μετά την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) να προμηθεύσει την Ουκρανία με όπλα αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων των πυραυλικών συστημάτων Patriot, μέσω του ΝΑΤΟ.
«Χαιρετίζουμε την απόφαση της Αμερικής να καταστεί δυνατή η αύξηση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας και να ανοίξει ο δρόμος για την παράδοση των Patriots και άλλων οπλικών συστημάτων προς την Ουκρανία» δήλωσε ο Σουηδός υπουργός Άμυνας Πολ Γιόνσον σε σχόλια που έκανε μέσω e-mail στο πρακτορείο Reuters.
«Η Σουηδία θα συμβάλει», δήλωσε ο Γιόνσον χωρίς να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υποστήριξη.
Διαβάστε επίσης:
ΕΚΤ: Προκηρύσσει διαγωνισμό σχεδίου για τα μελλοντικά τραπεζογραμμάτια ευρώ
Κιλκίς: Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση – Επιχειρούν και εναέρια μέσα
Μαρινάκης: Η Εξεταστική Επιτροπή έχει ως στόχο να φωτίσει κρίσιμα ζητήματα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γερουλάνου: Στην Εθνική Πινακοθήκη με τη Συραγώ Τσιάρα
- «Απόβαση» των Ελλήνων τραπεζιτών στο Λονδίνο
- Ο «χρυσός» 1,25 δις από τα εξοπλιστικά, το σενάριο – έκπληξη για Οδυσσέα, η κίνηση ματ της Σοφίας, η σύγκρουση των Χάλακ και το μήνυμα της Τουρκίας
- Οικογένεια Κουλουκουντή: Τα θρυλικά Liberties, η κυριαρχία στις θάλασσες, η διαμάχη με την καλλονή Τάρα και το… Οσκαρ της Κασσάνδρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.