ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπως ανακοίνωσε σήμερα, ξεκίνησε δημόσια διαβούλευση για το πρώτο Ευρωπαϊκό Σχέδιο Προσιτής Κατοικίας, με στόχο την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης που επηρεάζει εκατομμύρια Ευρωπαίους.
Το σχέδιο αναμένεται να υλοποιηθεί το επόμενο έτος και αποσκοπεί στη στήριξη των κρατών μελών, των περιφερειών και των πόλεων της ΕΕ ώστε να ενισχύσουν τη διαθεσιμότητα και την προσβασιμότητα σε προσιτές κατοικίες, κινητοποιώντας δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις.
Ο Νταν Γιόργκενσεν, Επίτροπος Ενέργειας και Στέγασης, δήλωσε ότι η αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης «απαιτεί συλλογική και συμμετοχική δράση. Η φωνή των πολιτών είναι καθοριστική για τη διαμόρφωση ενός Σχεδίου που θα κάνει πραγματικά τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση».
Διαβάστε επίσης:
ΥΠΕΘΑ Ισραήλ: Τα πλήγματα στη Συρία ήταν προειδοποίηση προς το καθεστώς
Γιούλια Σβιριντένκο: Ποια είναι η επόμενη πρωθυπουργός της Ουκρανίας
Κάγια Κάλλας: Αθώοι πολίτες πεθαίνουν καθημερινά – Μεγάλη η διορία 50 ημερών του Τραμπ στη Ρωσία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Politico: Η ΕΕ δίνει οικονομικό στήριγμα στον Ζελένσκι, υπό τον φόβο αντιουκρανικής συμφωνίας Τραμπ – Πούτιν
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 2,4% στις αφίξεις τον Αύγουστο – Στις 7.191.177 σε σχέση με το 2024
- Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: Καταλύτης οι υποδομές για την παραμονή των ελληνικών νησιών στην ελίτ του παγκόσμιου τουρισμού
- Στην φυλακή ο Σαρκοζί: Θερμή υποδοχή από πλήθος και κρατούμενους – «Καλώς ήρθες» φωνάζανε από τα κάγκελα
