ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Ισραέλ Κατζ δήλωσε ότι η χώρα του έστειλε «σαφή προειδοποίηση στο συριακό καθεστώς» πλήττοντας έναν τομέα της νότιας Συρίας για να εμποδίσει τις κυβερνητικές δυνάμεις να καταλάβουν ένα χωριό Δρούζων.
Τα ισραηλινά πλήγματα, που στόχευσαν έναν τομέα όπου φονικές συγκρούσεις έφεραν αντιμέτωπους Δρούζους μαχητές και Βεδουίνους, ήταν «ένα σαφές μήνυμα και προειδοποίηση στο συριακό καθεστώς. Δεν θα επιτρέψουμε να πάθουν κακό οι Δρούζοι στη Συρία. Το Ισραήλ δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια», δήλωσε ο Κατζ.
Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Δευτέρας οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις πήραν υπό τον έλεγχο τους χωριό στα περίχωρα της πόλης Σουέιντα, η οποία κατοικείται κυρίως από Δρούζους.
Διαβάστε επίσης:
Συρία: Οι κυβερνητικές δυνάμεις πήραν στο έλεγχό τους χωριό των Δρούζων
Συρία: Δυνάμεις αναπτύσσονται στο νότο μετά στις συγκρούσεις που στοίχισαν τη ζωή σε 50 ανθρώπους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Credit Agricole: Έτοιμη να διευθετήσει υπόθεση αποφυγής φόρου μερισμάτων στη Γαλλία
- Metlen: Αίτημα στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για τη διαγραφή των παλαιών μετοχών
- Αγρότες έκλεισαν το ΒΟΑΚ έξω από το αεροδρόμιο Ηρακλείου – με τα πόδια αποχωρούν οι τουρίστες
- Naftomar: Στο στόλο της Λούλου Ζέιν έξι πλοία της BP – Ισχυρή παρουσία με 13 product tanker
