ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ιατροδικαστικές εκθέσεις 5,5 ετών ψάχνουν στην υπό αναστολή Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας, υψηλόβαθμα υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Συνοδεία αστυνομικών, πραγματοποιείται έρευνα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία με στόχο να εντοπιστούν και να μεταφερθούν στο Υπουργείο όλες τις ιατροδικαστικές εκθέσεις, για ζώντες και τεθνεώτες, που εκδόθηκαν από 1/1/2020 έως τις προηγούμενες ημέρες.
Σκοπός είναι να γίνει επανέλεγχος από τον γενικό διευθυντή Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας και για όσες εκθέσεις προκύψουν υπόνοιες, θα παραπεμφθούν στις εισαγγελικές αρχές.
Διαβάστε επίσης:
ΔΣΑ: Από πειθαρχικό έλεγχο ο δικηγόρος που πέταξε μπουκάλι με νερό στη δίκη για την Κυριακή Γρίβα
Με απόφαση Φλωρίδη σε αναστολή η Ιατροδικαστική Yπηρεσία Πάτρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.