ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από πειθαρχικό έλεγχο θα περάσει ο ΔΣΑ τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου για το μπουκάλι με νερό που πέταξε σήμερα μέσα στο δικαστήριο που δικάζει τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα.
Παράλληλα ο ΔΣΑ αναμένει αναφορά για τα πρακτικά της δίκης για τη συμπεριφορά του δικηγόρου Γιάννη Απατσίδη προκειμένου να αποφασίσει εάν θα ελεγχθεί κι αυτός πειθαρχικά.
Ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Πειθαρχικών Τμημάτων του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Σωτήρης Φέλιος άσκησε αυτεπάγγελτη πειθαρχική προκαταρκτική έρευνα σε βάρος του δικηγόρου Σπύρου Δημητρίου.
Διαβάστε επίσης
Moderna: Περιορισμοί στην έγκριση του εμβολίου κατά της Covid σε παιδιά στις ΗΠΑ
Το Κογκρέσο πρέπει να πει «όχι» στην Τουρκία για τα F-35, λέει ανώτερος Ισραηλινός αξιωματούχος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Χρηματικά ποσά ζητούν για να παραδώσουν σορούς διαδηλωτών
- Τράπεζα Κύπρου: Αλλαγή στη σύνθεση της Επιτροπής Ελέγχου του Διοικητικού Συμβουλίου
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Επίσκεψη στο ανακαινισμένο τμήμα επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ) στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»
- Αλλαγή σχεδίου στην Fais: Συγχώνευση θυγατρικών μέσω Καλογήρου αντί της Unlimited Sport