ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γιάννης Βρούτσης απάντησε στη σημερινή ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το ΣΕΦ, χαρακτηρίζοντάς τη «πολύ θετική» και προσθέτοντας πως, με αυτά τα δεδομένα, «προσβλέπουμε στην ολοκλήρωση της σχετικής συμφωνίας».
Η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού:
«Η σημερινή θέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με την οποία δεν επιθυμεί τελικώς την οποιαδήποτε αλλαγή στο πολεοδομικό καθεστώς, που διέπει την υπό παραχώρηση έκταση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, είναι πολύ θετική.
Κατά τους τελευταίους μήνες, άλλωστε, από τον Σεπτέμβριο 2024 έως και σήμερα, στις συζητήσεις μεταξύ της Κυβέρνησης και της ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει επιτευχθεί σημαντική πρόοδος ως προς την υπό παραχώρηση έκταση και τους σχετικούς όρους.
Εφόσον, συνεπώς, η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταλήγει στη σημερινή της θέση, προσβλέπουμε στην ολοκλήρωση της σχετικής συμφωνίας».
Διαβάστε επίσης:
Η Novibet παραδίδει στους πολίτες του Βόλου το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου «Ιωάννης Κωνσταντέλιας»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραηλινά ΜΜΕ: Νέος Ηγέτης του Ιράν εξελέγη ο μεγαλύτερος γιος του, Μοτζτάμπα Χοσεϊνί
- Wall Street: Οι μετοχές περιόρισαν τις απώλειες μετά τις δηλώσεις Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ
- Πετρέλαιο: Άλμα λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή – Στα 81 δολάρια ανά βαρέλι έκλεισε το Brent
- IDF: Χτυπήσαμε υπόγεια εγκατάσταση του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.