ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για πρώτη φορά σήμερα, Ισραηλινός στρατιωτικός αξιωματούχος αναγνώρισε δημόσια στο Reuters ότι οι ιρανικές αεροπορικές επιθέσεις τον περασμένο μήνα έπληξαν ορισμένες ισραηλινές στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Ο αξιωματούχος, ο οποίος μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας, δήλωσε ότι «πολύ λίγες» εγκαταστάσεις είχαν πληγεί και ότι παρέμεναν λειτουργικές.
Ο ίδιος αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένης της ταυτοποίησης των στρατιωτικών τοποθεσιών που επλήγησαν ή της σοβαρότητας των ζημιών στις στρατιωτικές υποδομές.
Το Σάββατο, η εφημερίδα The Telegraph, επικαλούμενη δορυφορικά δεδομένα που κοινοποίησε το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον, ανέφερε ότι ιρανικοί βαλλιστικοί πύραυλοι χτύπησαν πέντε ισραηλινές στρατιωτικές βάσεις κατά τη διάρκεια του 12ήμερου πολέμου Ισραήλ – Ιράν τον περασμένο μήνα.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς μπορούν οι ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις να επεκταθούν στην Αμερική και στον Καναδά
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Viohalco, ΕΛΧΑ, ΕΤΕ, Eurobank
- Φρενίτιδα για τα πολύτιμα μέταλλα: Νέο ρεκόρ για τον χρυσό – Άνοδος 65% από τις αρχές του έτους
- Bενεζουέλα: Η Ροδρίγκες αδειάζει τον Τραμπ – Δεν διαπραγματευόμαστε με την Αμερική για να διώξουμε τον Μαδούρο
