ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η κυβέρνηση Τραμπ διεξάγει «προκαταρκτικές συνομιλίες» με το Ισραήλ και τη Συρία για μια πιθανή συμφωνία ασφαλείας μεταξύ των δύο χωρών, επί μακρόν εχθρών, μετέδωσε ο ενημερωτικός ιστότοπος Axios, επικαλούμενος Αμερικανούς και Ισραηλινούς αξιωματούχους.
Ο Ντόναλντ Τραμπ πρόκειται αργότερα σήμερα να υπογράψει ένα εκτελεστικό διάταγμα με το οποίο θα τερματιστούν οι αμερικανικές κυρώσεις σε βάρος της Συρίας, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Κάρολαϊν Λέβιτ.
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος πήρε τον Μάιο την απόφαση να χαλαρώσει τα μέτρα σε βάρος της Δαμασκού ώστε να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση της Συρίας μετά τον καταστροφικό εμφύλιο πόλεμο.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
State Department: Διαψεύδει τη φημολογία για εμπλοκή στη διαδικασία διορισμού της Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Μουζάκης: Μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο για την άντληση έως 4,7 εκατ. ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Ελπίζει σε κατάπαυση του πυρός στη Γάζα «κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα»
- Σέρρες: Φωτιά τώρα σε εργοστάσιο (Βίντεο)
- Θεοδωρικάκος για συνάντηση με Ντράγκι: Η έκθεσή του στον πυρήνα του παραγωγικού μετασχηματισμού της ελληνικής οικονομίας
- Αντώναρος: Μετά τον Καρανίκα, προαναγγέλλει αποχώρηση από το κόμμα Κασσελάκη – Στο στόχαστρο η «φράξια» της ΠΑΣΠ – ΑΣΟΕΕ
