ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μαχαίρι στην πόλη Σουργκούτ της Σιβηρίας, όπου ένας νεαρός τραυμάτισε οκτώ ανθρώπους, μετέδωσε το “πρακτορείο” Amaq, το προπαγανδιστικό όργανο των τζιχαντιστών.
Οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας νωρίτερα έκαναν γνωστό ότι ο δράστης, ένας κάτοικος της περιοχής γεννημένος το 1994, σκοτώθηκε από αστυνομικούς και ότι αντιμετωπίζουν το συμβάν ως απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φινλανδία: «Ήθελε να σκοτώσει γυναίκες» ο 18χρονος Μαροκινός δράστης της επίθεσης στο Τούρκου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γερμανία: Δύο Σύροι 14 και 16 ετών συνελήφθησαν για την επίθεση με μαχαίρι στο Βούπερταλ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βαρκελώνη: Είχαν στόχο να ανατινάξουν την Las Ramblas στον αέρα – Νεκροί οι 3 από τους 4 καταζητούμενους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- WSJ: Σενάρια Τραμπ για «περιορισμένο» πλήγμα κατά του Ιράν
- Υπουργία Άμυνας 5 χωρών: Μια ειρηνευτική συμφωνία Ρωσίας – Ουκρανίας χρειάζεται «ισχυρές» εγγυήσεις ασφαλείας για το Κίεβο
- Πετρέλαιο: Κοντά σε υψηλά εξαμήνου οι τιμές με φόντο τις απειλές Τραμπ προς το Ιράν
- Όλγα Κεφαλογιάννη: Παραιτήθηκε από την αγωγή σε βάρος του Μίνωα Μάτσα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.