ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δηλώσεις πριν τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ έκανε ο Γενικός Γραμματέας της Συμμαχίας, Μαρκ Ρούτε.
Αναφερόμενος στην κατάσταση στο Ιράν, είπε ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ έχουν συμφωνήσει εδώ και καιρό ότι η Τεχεράνη δεν πρέπει να αναπτύξει πυρηνικό όπλο.
«Οι σύμμαχοι έχουν επανειλημμένα παροτρύνει το Ιράν να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του στο πλαίσιο της Συνθήκης για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων», τόνισε ο Ρούτε.
Στη συνέχεια, ανέφερε ότι το νέο σχέδιο αμυντικών επενδύσεων της συμμαχίας θα είναι 5% του ΑΕΠ και αυτό θα συμβάλει στη διασφάλιση της ασφάλειας και της άμυνας. Η πιο «σημαντική απειλή» που αντιμετωπίζει η αμυντική συμμαχία είναι η Ρωσία, σημείωσε ο ΓΓ της Συμμαχίας.
Διαβάστε επίσης:
Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ θα προωθήσει την αύξηση των αμυντικών δαπανών του ΝΑΤΟ στη Σύνοδο Κορυφής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Δίχτυ προστασίας» στους συνεπείς δανειολήπτες – Ρύθμιση έως 120 δόσεις και «κούρεμα» στα δάνεια από τους servicers
- Καιρός 28ης Οκτωβρίου: Με βροχές και καταιγίδες οι παρελάσεις – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία, ποιες περιοχές είναι σε Red Code
- Τραμπ για τις εκλογές στο Ισραήλ: «Η στήριξή μου στον Νετανιάχου ανέτρεψε το αποτέλεσμα»
- Εκλογικό θρίλερ στο Ισραηλ: Πρωτιά στον Νετανιάχου δίνουν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα με 57 έδρες – 47 για τον Άιζενκοτ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.