ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία βόλτα στη γειτονιά της στην Αθήνα πραγματοποίησε η Μαρί Σαντάλ, θαυμάζοντας τους κρυμμένους θησαυρούς που έχει να προσφέρει μέσα στο χάος η ελληνική πρωτεύουσα.
Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Παύλου Ντε Γκρες μοιράστηκε μία φωτογραφία από τη βόλτα της στον Εθνικό Κήπο, απαθανατίζοντας τους φοίνικες που δεσπόζουν στην είσοδο.
«Αυτή είναι η Αθήνα», έγραψε πάνω στην εικόνα που ανέβασε.

Η οικογένεια του Παύλου Ντε Γκρες έχει μετακομίσει σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στον πιο ακριβό δρόμο της Αθήνας, στην Ηρώδου Αττικού.
Με θέα το Καλλιμάρμαρο και τον Εθνικό Κήπο η οικία τους βρίσκεται χαμηλά στην Ηρώδου Αττικού.
Σημειώνεται ότι λίγο πιο πάνω, δίπλα στο Μέγαρο Μαξίμου, μένει η Άννα Μαρία στο διαμέρισμα που έχει αγοράσει ο Τόμας Φλορ, πατέρας της νύφης της Νίνα Φλορ που έχει παντρευτεί με τον Φίλιππο Ντε Γκρες, η απουσία των οποίων από τον πρόσφατο γάμο του Νικόλαου και της Χρυσής Βαρδινογιάννη συζητήθηκε.
Διαβάστε επίσης:
Μαρί Σαντάλ: Το δικό της savoir vivre – Το βιβλίο της τώρα και στα ελληνικά
Μαρί Σαντάλ-Παύλος Ντε Γκρες: Το πολυτελές σπίτι τους στον πιο ακριβό δρόμο της Αθήνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Jumbo: Αύξηση πωλήσεων 8% τον Σεπτέμβριο
- Wall Street: Nέο ιστορικό υψηλό για τον Nasdaq με το βλέμμα σε αποδόσεις ομολόγων και πετρέλαιο – Πίεση στον Dow Jones
- Θεσσαλονίκη: Εγκαινιάστηκε η Γυάλινη Πινακοθήκη στη Νέα Παραλία με δωρεά της ΑΒΑΞ
- Χρηματιστήριο: Optima σε ιστορικό υψηλό, σάμπα από την Allwyn και stand by η Metlen για τα 50 ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.