ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα, ο επίσημος λογαριασμός του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον δημοσίευσε για πρώτη φορά νέες φωτογραφίες του πρίγκιπα της Ουαλίας με τα τρία παιδιά του.
«Το πριν και το μετά» γράφει η λεζάντα των φωτογραφιών. Στην πρώτη εικόνα, ο Ουίλιαμ ποζάρει έχοντας αγκαλιά τα τρία του παιδιά, πρίγκιπες Σάρλοτ, Τζορτζ και Λούις. Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, με φόντο μία ανθισμένη αμυγδαλιά.

Στη δεύτερη εικόνα, όμως, αποτυπώνεται η πραγματική ευτυχία τους. Πρόκειται για ένα αυθόρμητο στιγμιότυπο, στο οποίο τα τρία παιδιά έχουν πέσει κυριολεκτικά πάνω στον πατέρα τους.
Και οι τέσσερις φαίνεται να γελάνε και να απολαμβάνουν στο έπακρον την οικογενειακή αυτή στιγμή.

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης:
Η Μέγκαν Μαρκλ δείχνει το πρόσωπο της πριγκίπισσας Λίλιμπετ για πρώτη φορά
Κέιτ Μίντλετον: Πώς τίμησε την πριγκίπισσα Νταϊάνα
Μέγκαν Μαρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: Η έπαυλη των 29 εκατ. δολ. στο Μοντεσίτο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΕΞ: Μνημόνια συνεργασίας Naftogaz με TEΡΝΑ και DP Pumps για έργα ενέργειας και υποδομών ύδατος
- Αραγτσί: Οποιαδήποτε ενέργεια ή παρέμβαση θα καθυστερήσει την επαναλειτουργία του Ορμούζ
- Τζάκρη: Δεν συμφωνώ με τη συνέντευξη Γεωργιάδη στον Κασσελάκη – Μη χάσει το ΠΑΣΟΚ τέτοιο κελεπούρι, απαντά ο Άδωνις
- Υπό έλεγχο η φωτιά σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας – Απεγκλωβίζονται με κλιμακοστάσιο οι ένοικοι (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.