ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Γραμμή 3 του μετρό της Αθήνας έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας ατόμου στον σταθμό Σύνταγμα.
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής μετέβησαν στο σημείο για να απεγκλωβήσουν το άτομο που έπεσε στις ράγες.
Προς το παρόν, σύμφωνα με την ΣΤΑ.ΣΥ η κυκλοφορία στη Γραμμή 3 του μετρό προσωρινά διεξάγεται στα τμήματα Δημοτικό Θέατρο – Μοναστηράκι και Ευαγγελισμός – Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.
Διαβάστε επίσης:
Άγκυρα: Πραγματοποιήθηκε η 4η συνάντηση Πολιτικού Διαλόγου Ελλάδας – Τουρκίας
Lamda: Άσκηση δικαιώματος για πρόωρη εξόφληση ομολογιακού
Συντριβή Boeing στην Ινδία: Μοναδικός επιζών της τραγωδίας ο επιβάτης της θέσης 11Α
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απάντηση Μελόνι σε Τραμπ : Η φιλία μου μαζί σας δεν βοήθησε τη δημοτικότητά μου
- Στενά του Ορμούζ: Η CENTCOM αναφέρει αύξηση της εμπορικής ναυσιπλοΐας παρά τους ιρανικούς ισχυρισμούς περί κλεισίματος
- Πυρκαγιά στην Εύβοια: Μήνυμα 112 σε Μεσοχώρια και Ραπταίους για απομάκρυνση προς Στύρα – Επιχειρούν 14 εναέρια μέσα
- Κύμα παρατεταμένου καύσωνα στη Γαλλία – Σε «κόκκινη επιφυλακή» 35 διαμερίσματα από την Κυριακή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.