ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να μιλήσει σήμερα με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, όπως δήλωσε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.
Η τηλεφωνική συνδιάλεξη θα πραγματοποιηθεί καθώς ο Τραμπ προσπαθεί να επιταχύνει τη βοήθεια που εισέρχεται στη Γάζα και προσπαθεί να πείσει το Ιράν να εγκαταλείψει το πυρηνικό πρόγραμμά του.
Ο Τραμπ έχει κατά καιρούς εκφράσει την απογοήτευσή του με τον Νετανιάχου.
Την περασμένη εβδομάδα είπε ότι προειδοποίησε τον Νετανιάχου να μην κάνει ενέργειες που θα μπορούσαν να διαταράξουν τις συνομιλίες με το Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης.
“Του είπα ότι δεν θα έπρεπε να το κάνει αυτή τη στιγμή επειδή είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία τώρα”, είπε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους στο Οβάλ Γραφείο. “Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή”.
Το Ιράν θα παραδώσει σύντομα στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω του Ομάν αντιπρόταση για μια συμφωνία σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμά του, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Εσμαεΐλ Μπακαεΐ.
Διαβάστε επίσης:
Λονδίνο: Νέος γύρος συνομιλιών Κίνας-ΗΠΑ για τους δασμούς
Κρεμλίνο: Το ΝΑΤΟ επιβαρύνει τους Ευρωπαίους φορολογούμενους με την ενίσχυση της άμυνας
Ρωσία: Αύξηση συνεργασιών με χώρες της Αφρικής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημοσκόπηση Marc: Άνοδος για ΝΔ πάνω από 31% μετά τα νέα μέτρα € 500 εκατ. και την επίσκεψη Μακρόν – Σταθερά δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- F1 Μαϊάμι, Sprint: Εύκολη νίκη Νόρις
- Ιράν: Η μπάλα είναι στο γήπεδο των ΗΠΑ – Έτοιμοι είτε για πόλεμο, είτε για διπλωματία
- Γουόρεν Μπάφετ: Η αγορά έχει γίνει πιο… καζίνο από ποτέ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.