ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το empowerment του Ιβάν Σαββίδη, η ιταλική περιπέτεια του Κυριακού, η εμμονή Ζούλα στα ρομπότ, τι συμβαίνει με την ΕΦΣΥΝ του Μελισσανίδη και το «όχι» στη Eurovision
Από τη στιγμή που ο Γιώργος Αγγελόπουλος κέρδισε το έπαθλο του Survivor, γράφτηκε πως η σχέση του με τον ΣΚΑΙ δεν είναι καθόλου καλή. Ο ίδιος, ωστόσο, διέψευσε κατηγορηματικά όλα όσα ακούγονται, σε συζήτηση που έκανε με την Αντιγόνη Πάντα-Χάρβα στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το νέο τεύχος του περιοδικού Down Town.
«Με τον ΣΚΑΙ και με τον οποιονδήποτε έχει να κάνει με την Acun Medya, είτε με οποιονδήποτε χρειάστηκε να γνωριστώ ή να συνεργαστώ, η σχέση μου ήταν άψογη. Δεν ξέρω γιατί τα γράφουν αυτά τα πράγματα και δεν μπω στη λογική να τα αναλύσω γιατί ο καθένας μπορεί να θέλει να πετύχει το οτιδήποτε. Επιβεβαιώνω ότι η σχέση μας δεν έχει αλλάξει καθόλου, ίσα – ίσα έχει βελτιωθεί με τον ΣΚΑΙ», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.