ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Howden Hellas, ο μεγαλύτερος μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ανακοινώνει την ενσωμάτωση της ΔΙΟΝ ΟΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ενός από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους μεσίτες ασφαλιστικών υπηρεσιών και μέλος των επιχειρήσεων Παντελιάδη (METRO, ΟΠΤΙΜΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ κ.ά.).
Με τη στρατηγική αυτή συμφωνία, η Howden Hellas ισχυροποιεί περαιτέρω την παρουσία της στην ελληνική αγορά.
Η ενσωμάτωση της ΔΙΟΝ στο δίκτυο της Howden σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην διεύρυνση των δραστηριοτήτων του Ομίλου, καθώς μέσα από την συμφωνημένη μακροχρόνια στρατηγική συμμαχία, εξασφαλίζεται η οικονομική ανάπτυξή του και με επιμέρους συνεργασίες σε ένα ήδη συμπαγές χαρτοφυλάκιο.
Ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, CEO Howden Ελλάδας & Κύπρου, δήλωσε: «Η απορρόφηση της ΔΙΟΝ επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να επενδύουμε σε ποιοτικές και αξιόπιστες συνεργασίες που ενδυναμώνουν την επιχειρηματική μας παρουσία. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε μακροπρόθεσμα προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας, ενισχύοντας ταυτόχρονα το μερίδιο αγοράς μας με
υπευθυνότητα και στρατηγική κατεύθυνση.»
Ο Αριστοτέλης Παντελιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΙΟΝ ΟΕ δήλωσε: «Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τη Howden, ώστε να αξιοποιήσουμε τη δυναμική ενός μεγάλου ομίλου με διεθνές αποτύπωμα προκειμένου να αποκτήσουμε πρόσβαση σε ένα μεγάλο εύρος ασφαλιστικών λύσεων για την καλύτερη υποστήριξη των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων.»
Η Howden συνεχίζει να αναπτύσσεται με γνώμονα τη διαφάνεια, την ανεξαρτησία και την πελατοκεντρική φιλοσοφία, επενδύοντας σε τεχνολογία, εξειδίκευση και τοπική γνώση. Η ένταξη της ΔΙΟΝ εντάσσεται στο πλαίσιο ενός ευρύτερου πλάνου ανάπτυξης, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο της Howden ως ηγέτη στον ασφαλιστικό-μεσιτικό κλάδο στην Ελλάδα και στην Κύπρο.
Διαβάστε επίσης
Goop: Η lifestyle αυτοκρατορία της Γκουίνεθ Πάλτροου που χτίστηκε χωρίς να πουλά τίποτα
MSC Cruises: Επενδύει 3,5 δισ. δολάρια για δύο κρουαζιερόπλοια
Βύρων Νικολαΐδης PeopleCert: Αναζητάμε νέα μεγάλη εξαγορά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρινάκης: Βασικός και απόλυτος στόχος η αυτοδυναμία – Οι πρωθυπουργοί βγαίνουν από την κάλπη και όχι από ΑΣΕΠ
- Τριμερής συνεργασία Lloyd’s Register, Clean Energy Carriers Corp και Samsung για πλωτά data centers
- Τραμπ: Ο Χαμενεΐ εμπλέκεται στις διαπραγματεύσεις και συμφώνησε να μην αναπτύξει πυρηνικό όπλο – Πιθανή μία συνάντηση
- Σεμίραμις Παληού: Η HELMEPA θα εγκατασταθεί σε χώρο που παραχωρεί ο ΟΛΠ – Θα λειτουργήσει διαδραστικός χώρος για παιδιά και μεγάλους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.