ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με φωνές και συνθήματα, εισέβαλε στο υπουργείο Μεταφορών νωρίτερα τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος μαζί με μία ομάδα συνεργατών του και συνδικαλιστών.
Ο κ. Λυμπερόπουλος εισέβαλε μαζί με 6 συνδικαλιστές στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ο οποίος βρίσκεται στη Ρώμη μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενόψει του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, φέρεται πως φώναζε και απειλούσε υπαλλήλους του υπουργείου
Ως γνωστόν μεταξύ ΣΑΤΑ και ΥΜΕ έχει ξεσπάσει άγρια κόντρα, μετά την πρόταση του κ. Κυρανάκη για μειωμένο κόμιστρο το Σάββατο στα ταξί, με στόχο να αποφευχθούν τροχαία ατυχήματα με πρωταγωνιστές οδηγούς υπό την επήρεια αλκοόλ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερντογάν: «Ανησυχούμε» για τις επιθέσεις στο Ιράν – Έκκληση για κατάπαυση πυρός και επιστροφή στη διπλωματία
- Τραμπ στο ισραηλινό Channel 12: Το Ιράν δεν ήθελε πραγματικά συμφωνία – Κάθε μήνα κάνανε κακό
- Νετανιάχου: Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Χαμενεΐ «δεν είναι πια εδώ»
- H ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας- Έγιναν 200 προσαγωγές και 19 συλλήψεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.