ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε 48ώρη απεργία οδηγεί τα ταξί ο Λυμπερόπουλος για τη μεταφορά μεθυσμένων: «Δεν το κάνουμε με τίποτε!» – Θα σωθούν ζωές, λέει ο Κυρανάκης
Με φωνές και συνθήματα, εισέβαλε στο υπουργείο Μεταφορών νωρίτερα τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος μαζί με μία ομάδα συνεργατών του και συνδικαλιστών.
Ο κ. Λυμπερόπουλος εισέβαλε μαζί με 6 συνδικαλιστές στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ο οποίος βρίσκεται στη Ρώμη μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενόψει του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, φέρεται πως φώναζε και απειλούσε υπαλλήλους του υπουργείου
Ως γνωστόν μεταξύ ΣΑΤΑ και ΥΜΕ έχει ξεσπάσει άγρια κόντρα, μετά την πρόταση του κ. Κυρανάκη για μειωμένο κόμιστρο το Σάββατο στα ταξί, με στόχο να αποφευχθούν τροχαία ατυχήματα με πρωταγωνιστές οδηγούς υπό την επήρεια αλκοόλ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αρχαίοι και σύγχρονοι πολιτισμοί στο Μουσείο Ακρόπολης –Μια τριλογία με μνήμες λεηλασίας, εξορίας και μετανάστευσης
- Βόρεια Μακεδονία: Το αλβανικό κόμμα «Συμμαχία για τους Αλβανούς» αποχώρησε από τον κυβερνητικό συνασπισμό
- Ζελένσκι: Η Ρωσία συνεχίζει τις επιθέσεις και δεν έχει απαντήσει αν θα πάει την Πέμπτη ο Πούτιν στην Τουρκία
- Κίνα: «Νίκη και δικαίωση» η συμφωνία με την ΗΠΑ – «Η αποφασιστική μας στάση ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική»
