ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νικόλας Πατέρας (Contships): Ισχυρά αποτελέσματα στο γ’ τρίμηνο και κυρίαρχη θέση στην αγορά feeder – mononewsTV
Το Κοινωφελές Ίδρυμα Νικόλα Δ. Πατέρα προχώρησε στη στήριξη της οικογένειας του αστυνομικού Παναγιώτη – Ηλία Μιχάλακα, ο οποίος έχασε τη ζωή του την 1η Απριλίου 2025, μετά από τροχαίο δυστύχημα.
Ο εκλιπών Υπαρχιφύλακας υπηρετούσε στη Διεύθυνση ‘Αμεσης Δράσης Αττικής.
Σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του και με διάθεση ουσιαστικής συνεισφοράς προς τους οικείους του, το Ίδρυμα προσέφερε επιταγή οικονομικής ενίσχυσης, η οποία παραδόθηκε στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και, μέσω του Αρχηγού του Σώματος, Αντιστράτηγου Δημήτριου Μάλλιου, δόθηκε στα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο γραφείο του.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «Η πράξη αυτή επιβεβαιώνει, για ακόμη μία φορά, τη διαχρονική και εμπράκτως εκφρασμένη στήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Νικόλα Δ. Πατέρα προς το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, αναγνωρίζοντας τον αγώνα, τις θυσίες και την αποστολή κάθε ένστολου για την προστασία της ζωής, της περιουσίας και των δικαιωμάτων των πολιτών.»
Διαβάστε επίσης
Συνομιλίες μεταξύ Χαμάς και ΗΠΑ για κατάπαυση πυρός και ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
Ζελένσκι: Θα περιμένω τον Πούτιν την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη για συνομιλίες
Αμπάς Αραγτσί: «Πιο σοβαρός από τους προηγούμενους» ο τέταρτος γύρος συνομιλιών με τις ΗΠΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιάννης Αλαφούζος: Δεν υπάρχει καμία πρόταση για αγορά της ΠΑΕ – Λάθος που έδιωξα τον Γιοβάνοβιτς
- Μόδα: Η άνοδος της Cartier, τα 5 δισ. της Kim Kardashian και η αδέξια κίνηση της Boss – μια αντιφατική εβδομάδα
- Τα γαλάζια δείπνα επιστρέφουν – Οι πρωταγωνιστές και οι στόχοι
- ΕΧΑΕ – Euronext: Τι αλλάζει από σήμερα για επενδυτές, χρηματιστές και εισηγμένες