ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με αφορμή δημοσίευμα σχετικά με την εξέλιξη του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου ο ΑΔΜΗΕ ανακοίνωσε τα εξής:
«Ο ΑΔΜΗΕ ως φορέας υλοποίησης του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ (Great Sea Interconnector), διαψεύδει κατηγορηματικά το σημερινό (11/5/2025) δημοσίευμα της “Καθημερινής” με τίτλο “Αντί για Κύπρο, το καλώδιο πάει προς Δωδεκάνησα”.
Τα σενάρια που αναπτύσσονται στο εν λόγω δημοσίευμα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και υποδηλώνουν άγνοια των όρων που διέπουν τα ευρωπαϊκά έργα κοινού ενδιαφέροντος καθώς και των διαδικασιών με βάση τις οποίες πραγματοποιούνται τα έργα των ηλεκτρικών διασυνδέσεων.
Ο ΑΔΜΗΕ παραμένει προσηλωμένος στην υλοποίηση του έργου στρατηγικής σημασίας για τα εμπλεκόμενα κράτη και την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία το χρηματοδοτεί με το ποσό των 657 εκατ. ευρώ».
Διαβάστε επίσης
Γερμανία: Η πολεμική διαμάχη στη Γάζα δεν μπορεί να επιλυθεί με στρατιωτικά μέσα
Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος: Συνελήφθη 55χρονος με πάνω από 2,8 κιλά κοκαΐνης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurovision 2026: Ο Αkylas με το Ferto είναι ο μεγάλος νικητής – Όσα έγιναν στον ελληνικό τελικό
- Τράπεζες: Ολα τα συνδρομητικά πακέτα για φθηνότερες καθημερινές συναλλαγές
- Γιατί βούτηξε η ΤΙΤΑΝ, τι θα κάνει η Εθνική Τράπεζα, η μάχη Theon με τους short, ποιο deal της Ideal χάλασε, βιομήχανοι κατά Τσάφου, μια αποκάλυψη για Τσίπρα – Στουρνάρα και όταν η Ζαχαράκη γίνεται ντεκόρ της Κίμπερλι
- Πλειστηριασμοί: Το σφυρί της εβδομάδας «χτυπά» σε Ξάνθη, ΣΒΑΜΠΕ και «Ελληνικός Νηογνώμονας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.