ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος συνέλαβαν το πρωί του Σαββάτου έναν 55χρονο αλλοδαπό, μέλος διεθνούς εγκληματικής ομάδας, που δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή κοκαΐνης και ηρωίνης στην ελληνική επικράτεια, μέσω της αεροπορικής οδού.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο ελέγχων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στη χώρα μέσω αεροπορικών οδών, κατόπιν αστυνομικών ενεργειών και δημιουργία προφίλ («profiling»), εντοπίσθηκε ο 55χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο κατηγορούμενος, προερχόμενος από χώρα του εξωτερικού, κατελήφθη να εισάγει στην ελληνική επικράτεια σημαντική ποσότητα κοκαΐνης και ηρωίνης, που είχε αποκρύψει στις αποσκευές του, μέσα σε σακούλες με αποξηραμένες γαρίδες.
Συνολικά, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 16 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους 2.835 γραμμάριων και αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ηρωίνη, συνολικού μικτού βάρους 100 γραμμαρίων. Οι συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Διαβάστε επισης
Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν – Ερντογάν μετά την πρόταση του Ρώσου προέδρου για το Ουκρανικό
Στη Ρώμη τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το Ανώτατο Συμβούλιο συνεργασίας Ελλάδας-Ιταλία
Δόμνα Μιχαηλίδου: Η φωτογραφία με τον γιο της για τη Γιορτή της Μητέρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.