ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ουκρανία και οι Ευρωπαίοι ηγέτες συμφώνησαν σήμερα σε μία εκεχειρία 30 ημερών χωρίς όρους από τις 12 Μαΐου, με την υποστήριξη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, απειλώντας τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν με την επιβολή νέων “μαζικών” κυρώσεων αν αποτύχει να συμμορφωθεί.
Η ανακοίνωση έγινε από τους ηγέτες της Βρετανίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Πολωνίας και της Ουκρανίας, μετά από μία συνάντησή τους στο Κίεβο, στη διάρκεια της οποίας, είχαν μία τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο Τραμπ.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος μετά από τροχαίο στην ΕΟ Σερρών-Θεσσαλονίκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόρτο Γερμενό: Οι εικόνες της καταστροφής μετά το πέρασμα της φωτιάς
- Boeing: Πιστοποιήθηκε από την FAA το 737 Max 7 έπειτα από σχεδόν μία δεκαετία ελέγχων
- Πυρκαγιά στη Δυτική Αττική: Βελτιωμένη η εικόνα στη Λούμπα – Παραμένει ενεργή εστία στη Ψάθα, μάχες των Πυροσβεστών πάνω από το ΒΙΠΕ Μεγάρων
- Ενεργειακός συναγερμός στον Δούναβη: Ανατίναξαν βράχο για να σώσουν πυρηνικό αντιδραστήρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.