ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Δίωξη για συμμορία στα δύο άτομα που ήταν μαζί με τον 20χρονο τη στιγμή της δολοφονίας του
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ένας 19χρονος μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο 3,5 χλμ της ΕΟ Σερρών-Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα και ανετράπη έκτος δρόμου.
Στο αυτοκίνητο επέβαινε και ένας 17χρονος ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Για τον απεγκλωβισμό του 19χρονου χρειάστηκε η συνδρομή ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ντόναλντ Τραμπ: Ινδία και Πακιστάν συμφώνησαν σε άμεση εκεχειρία
Ηράκλειο: Συναγερμός για φωτιά στον Καρτερό, κοντά σε στρατόπεδο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κούβα: Γενικό μπλακ άουτ στο νησί – Χωρίς ρεύμα 10 εκατ. άνθρωποι
- Στα δικαστήρια το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών και η Ελένη Ζιώγα για την δωρεά 20 έργων ζωγραφικής και 18 γλυπτών
- Άμστερνταμ: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες δύο υπόπτων για την έκρηξη σε εβραϊκό σχολείο
- Βερολίνο: Ακυρώνονται 445 πτήσεις την Τετάρτη λόγω απεργίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.