ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαύρος καπνός βγήκε από την καμινάδα της Καπέλα Σιξτίνα, μετά την πρώτη ψηφοφορία των καρδιναλίων στο Κονκλάβιο για την ανάδειξη του νέου Πάπα.
Κάτι που σημαίνει πως δεν υπήρξε εκλογή με την πρώτη ψηφοφορία, και η διαδικασία θα συνεχιστεί.
Η αποψινή διαδικασία διήρκεσε αρκετά παραπάνω από το αναμενόμενο.
Οι ψηφοφορίες θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, όταν και θα μπορούν να πραγματοποιούνται μέχρι και 4 ανά ημέρα.
Παρόντες ήταν όλοι οι καρδινάλιοι, 133 εκ των οποίων θα ψηφίσουν στο κονκλάβιο. Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε λειτουργία στην οποία χοροστάτησε ο γηραιότερος εξ αυτών, ο Τζοβάνι Μπατίστα Ρε.
Εδώ και αιώνες ο Πάπας δεν εκλέγεται την πρώτη μέρα του κονκλαβίου, ενώ οι ψηφοφορίες μπορεί να συνεχιστούν για πολλές ημέρες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Ιράν διαψεύδει το Anadolu: Δεν έχει σημειωθεί καμία πρόοδος στις συνομιλίες, αναφέρει ανώτερη κυβερνητική πηγή
- ΕΛΓΑ: Άμεση πρόσληψη 60 ατόμων με συμβάσεις έως 8 μήνες σε τρεις περιοχές – Μέχρι πότε οι αιτήσεις
- Τραμπ: Το Ιράν είναι όλο λόγια και καθόλου πράξεις, δεν είναι πια ο νταής της Μέσης Ανατολής
- Χρηματιστήριο: Υψηλά για Alpha (9 εκατ. τμχ. συναλλαγές στην καρδιά του Αυγούστου), ΕΥΔΑΠ, ΕΛΠΕ, το βλέμμα στον MSCI και η Profile!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.