ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πάνω από 13,5 κιλά κοκαΐνης κατηγορείται ότι κατείχε άνδρας 31 ετών, o οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 6η τακτική ανακρίτρια, αντιμετωπίζοντας κακουργηματική δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος είχαν πληροφορίες για τη φερόμενη δράση του και τον συνέλαβαν το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας.
Συνολικά κατασχέθηκαν 13 κιλά και 594 γραμμάρια κοκαΐνης, ποσότητα η οποία εντοπίστηκε επάνω του, σε αυτοκίνητο όπως και στο σπίτι του και σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα».
Εκτός από τη ναρκωτική ουσία, κατασχέθηκαν – σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας – 82 φαρμακευτικά δισκία, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, ένα πυροβόλο όπλο, 306 φυσίγγια, δύο αυτοκίνητα, μία μοτοσικλέτα, το χρηματικό ποσό των 33.710 ευρώ και εξοπλισμός επανατυποποίησης και διαμερισμού ναρκωτικών (κολλητική ταινία, διάφανες σακούλες, μεμβράνες κ.ά.).
Διαβάστε επίσης
Τρίκαλα: Αστυνομικός βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του – Εξετάζεται αυτοκτονία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεωργιάδης για τη μεγάλη αποκάλυψη του mononews: Την ώρα που οι Έλληνες μπαίναμε σε φοβερές θυσίες, ο κ. Ανδρουλάκης περνούσε ζάχαρη!
- Άνω Λιόσια: Ομάδα 80 Ρομά επιτέθηκε σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ – Ένας τραυματίας
- Δένδιας για ουκρανικό drone: «Μας οφείλονται σαφείς εξηγήσεις, έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας»
- Μπέσεντ: Ο Τραμπ θα μιλήσει περισσότερο για την Ταϊβάν μέσα «στις επόμενες ημέρες»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.