ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η διοίκηση της Ο.ΣΥ.Α.Ε σταθερά προσηλωμένη στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και την ασφαλή μετακίνησή του, ενημερώνει ότι:
Μετά την γνωστοποίηση στην Εταιρία τηλεοπτικού βίντεο για περιστατικό σε λεωφορείο της γραμμής Β5 (πτώση στη θέση του οδηγού πλαστικού από την οροφή) δόθηκε εντολή για διενέργεια έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί.
Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την έρευνα, δεν υπήρξε ουδέποτε θέμα ασφάλειας των επιβατών.
Διαβάστε επίσης
Μακρόν: Βάζει φρένο στις αμερικανικές επενδύσεις – Η ΕΕ πρέπει να απαντήσει
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σούπερ μάρκετ: Αύξηση τζίρου 6,4% στο εννεάμηνο του 2026
- Κρεμλίνο: Πιθανή η τριμερής συνάντηση Πούτιν – Σι – Τραμπ τον επόμενο μήνα
- Φάρμακα κατά της παχυσαρκίας: Οι αρωματοποιοί δοκιμάζουν την όρεξη των χρηστών – «Ο,τι δεν μπορούν να φάνε, θέλουν να το μυρίζουν»
- Πιερρακάκης: Η Ελλάδα να καταστεί ευρωπαϊκό κέντρο φαρμακευτικής παραγωγής – Στα 200 εκατ. ευρώ το «επενδυτικό clawback»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.