ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας καθώς αρθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έίχαν τεθεί λόγω της στρατιωτικής παρέλασης.
Επίσης, άνοιξε ο σταθμός μετρό στο Σύνταγμα.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Deal εν μέσω πολέμου στις χρηματιστηριακές, come back για Τιτάν, ιστορικό υψηλό η ΜΟΗ και 18 ετών τα ΕΛΠΕ
- Optima Bank: Εξαγοράζει ποσοστό από 67% έως 80,84% της Euroxx – Οι επίσημες ανακοινώσεις
- Coca-Cola 3E: Ολοκληρώνεται το έργο για την προστασία του νερού στην περιοχή του Αιγίου
- Πιερρακάκης στο Euronext: «Η Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων θα δημιουργήσει περισσότερες ποιοτικές θέσεις εργασίας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.