ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο οργισμένος «βαλκάνιος» Ντράγκαν Σόλακ, οι cold business του Νίκου Σταθόπουλου και η διαρχία στον Alpha
Εντύπωση προκάλεσε η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Alpha. Μάλιστα, μερικές ατάκες του, δημιούργησαν απορίες και ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα μπορούσε να αφήσει το γεγονός ασχολίαστο.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ίδιου σταθμού, προσέδωσε διάφορους χαρακτηρισμούς στον τον πρωθυπουργό της χώρας: «Με την φράση του Τσίπρα “κυκλοφορώ στην Αθήνα και βλέπω χαρούμενα πρόσωπα”, δεν ξέρω πόσοι άντεξαν να μην σπάσουν την τηλεόραση, παρόμοιος ψεύτης στο Μαξίμου δεν έχει υπάρξει».
Και συνέχισε: «Οι επικοινωνιολόγοι του κ. Τσίπρα δεν έπρεπε να τον αφήσουν να βγει. Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να φτιάξει ένα επιχείρημα. Είναι προφανώς ένα μεγάλο ψέμα. Και τον Σεπτέμβριο του 2015 για ένα παράλληλο πρόγραμμα μιλούσε. Ο κ. Τσίπρας τον Σεπτέμβριο του 2015 “έκλεψε” το αποτέλεσμα. Κορόιδεψε τους πολιτικούς αρχηγούς. Είναι ένας πολιτικός απατεώνας.
Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ και την εξουσία, σχολίασε το εξής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθήσει να μείνει στην εξουσία. Περνάνε τέλεια! Χαζοί είναι να φύγουνε; Μπροστά στην καρέκλα και στην μάσα η ιδεολογία πήγε περίπατο».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η αντιπολίτευση «καρφώνει» τον Αλέξη Τσίπρα: Πού είδε χαρούμενα πρόσωπα;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης για Τσίπρα: Υποτιμά προκλητικά τη νοημοσύνη των πολιτών
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Αλ. Τσίπρας στον Alpha: Υποκρισία τα περί Θάνου, «καλές πωλήσεις» στον Γ. Βαρουφάκη!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διπλό πλήγμα στη ναυτιλία: Οι Έλληνες εφοπλιστές που χτυπήθηκαν από Χούθι και νάρκες
- Ανδρουλάκης: Η αναγνώριση της 47ης συνόδου της UNESCO αποτελεί ορόσημο για τον μινωικό πολιτισμό
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Αχαΐας – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας (Βίντεο)
- Λιβύη: Η Τρίπολη αμφισβητεί ευθέως τη μέση γραμμή που έχει ορίσει η Ελλάδα με Ρηματική Διακοίνωση στον ΟΗΕ – Δείτε χάρτες
