ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο άτομα τραυματίστηκαν στην «καραμπόλα» με επτά οχήματα που έγινε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης.
Η σύγκρουση σημειώθηκε στο ύψος της Τριανδρίας, στο ρεύμα προς ανατολικά. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου και η κατάσταση της υγείας τους δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία.
Διαβάστε επίσης
Μαρινάκης: «Τα μηνύματα της κοινωνίας δεν περιορίζονται μόνο σε αυτά για το δυστύχημα των Τεμπών»
Μητσοτάκης: Με την ορκωμοσία του Προέδρου της Δημοκρατίας ξεκινάει το πρόγραμμα της Πέμπτης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ηλεκτρικό ρεύμα: Από τις χαμηλότερες στην ΕΕ οι τιμές χονδρικής στην Ελλάδα και την Παρασκευή, λόγω των ΑΠΕ
- F1: Ποια ομάδα απογοήτευσε στο πρώτο μέρος της σεζόν;
- ΠΑΣΟΚ: Καταρρέει ο νόμος Πιερρακάκη για τα μη κρατικά πανεπιστήμια – Εκτεθειμένη η κυβέρνηση
- Μουζάκης: Μεταβολές στα ποσοστά συμμετοχής βασικών μετόχων μετά την ΑΜΚ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.