ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Τέλος» σε όλες τις ομοσπονδιακές χρηματοδοτήσεις βάζει ο Ντόναλντ Τραμπ προς κολλέγια και σχολεία που επιτρέπουν «παράνομες» διαδηλώσεις, ενώ οι οι ταραχοποιοί θα φυλακίζονται ή θα απελαύνονται στην χώρα από την οποία προέρχονται.
Μέσω του truth social ο Αμερικανός Πρόεδρος ενημέρωσε τον κόσμο για αυτήν τη νέα του απόφαση, προσθέτοντας πως «Οι Αμερικανοί φοιτητές θα αποβληθούν μόνιμα ή, ανάλογα με το έγκλημα, θα συλληφθούν. Τέρμα οι μάσκες!».
Όλη η ανάρτηση του Τραμπ:
Όλες οι ομοσπονδιακές χρηματοδοτήσεις θα ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ για κάθε κολλέγιο, σχολείο και Πανεπιστήμιο που επιτρέπει τις παράνομες διαδηλώσεις. Οι ταραχοποιοί θα φυλακίζοντας ή θα απελαύνονται στην χώρα από την οποία προέρχονται. Οι Αμερικάνοι φοιτητές θα αποβάλλονται μόνιμα ή ανάλογα με το έγκλημα θα συλλαμβάνονται. Τέλος οι μάσκες! Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας σε αυτό το θέμα.

Διαβάστε επίσης
Σωκράτης Φάμελλος: «Αυτή η Προανακριτική είναι απλά η πρώτη»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Δίχτυ προστασίας» στους συνεπείς δανειολήπτες – Ρύθμιση έως 120 δόσεις και «κούρεμα» στα δάνεια από τους servicers
- Καιρός 28ης Οκτωβρίου: Με βροχές και καταιγίδες οι παρελάσεις – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία, ποιες περιοχές είναι σε Red Code
- Τραμπ για τις εκλογές στο Ισραήλ: «Η στήριξή μου στον Νετανιάχου ανέτρεψε το αποτέλεσμα»
- Εκλογικό θρίλερ στο Ισραηλ: Πρωτιά στον Νετανιάχου δίνουν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα με 57 έδρες – 47 για τον Άιζενκοτ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.