ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε σήμερα με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στην Άγκυρα όπου και βρίσκεται.
Η συνάντηση των τριών αντρών έγινε στην Άγκυρα, ενώ το γραφείο της τουρκικής προεδρίας έδωσε και τη σχετική φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τη φράση: «Ο Πρόεδρος Ερντογάν υποδέχθηκε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, πρώην Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας».
President @RTErdogan received Dimitris Avramopoulos, former Minister of Foreign Affairs of Greece and member of the Greek parliament with the New Democracy Party. pic.twitter.com/ZF54vOTcV8
— Presidency of the Republic of Türkiye (@trpresidency) February 23, 2025
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συναγερμός στην Άνδρο: Βυθίστηκε φορτηγό πλοίο βόρεια του νησιού – Σώθηκαν και οι 9 ναυτικοί
- Στο Άμπου Ντάμπι ο Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο οικονομία, επενδύσεις και η κρίση στην Μέση Ανατολή
- Παύση στρατιωτικών επιχειρήσεων: ΗΠΑ και Ιράν στα πρόθυρα συμφωνίας – Υποχώρηση στο πετρέλαιο
- ΔΑΑ: Ισχυρό αποτύπωμα σε βάθος 25ετίας – Στο +8,1% η επιβατική κίνηση το α΄ τρίμηνο του 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.