ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εσωτερικών των ΗΠΑ και συμπρόεδρος του ενεργειακού συμβουλίου του Λευκού Οίκου, Νταγκ Μπέργκαμ, κάλεσε σήμερα κάθε σταθμό ηλεκτροπαραγωγής στη χώρα να παράγει 10-15% περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες από την εξάπλωση της τεχνητής νοημοσύνης στην αμερικανική επικράτεια.
«Η νίκη στην κούρσα για την τεχνητή νοημοσύνη δεν απαιτεί μόνο μηχανικούς λογισμικού. Απαιτεί περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια», είπε ο Μπέργκαμ σε συνάντηση κυβερνητών των αμερικανικών πολιτειών στην Ουάσινγκτον.
«Πρέπει να πιέσουμε κάθε σταθμό ηλεκτροπαραγωγής στη χώρα να παράγει περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια – ει δυνατόν κατά 10% ή 15%, είναι κάτι που θέλουμε να γίνει», συμπλήρωσε.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
ΕΚΠΑ: Σε σταδιακή ύφεση η σεισμικότητα στη ζώνη Σαντορίνης-Αμοργού
Συρία: Ο νέος πρόεδρος Σάρα συνάντησε τον Κινέζο πρέσβη για πρώτη φορά μετά την πτώση Άσαντ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θ. Τρύφων και Δ. Δέμος: Η ιστορία ζωής δύο επιχειρηματιών, με όραμα και έντονη κοινωνική δράση
- Ετσι θα είναι τα τουριστικά συγκροτήματα της επόμενης δεκαετίας
- Stéphane Rolland: O αγαπημένος σχεδιαστής της Αθηνάς Ωνάση περιγράφει την υψηλή ραπτική ως γλυπτική σε κίνηση
- Στα 3 εκατομμύρια η μέση τιμή αγοράς των πολυτελών ακινήτων στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.