ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε σήμερα τηλεφωνικώς με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε για περιφερειακά και παγκόσμια θέματα.
Κατά τη διάρκεια της κλήσης, ο Πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία έκανε ό,τι είναι δυνατό για να τερματίσει τον πόλεμο μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας και θα συνεχίσει να κάνει το κομμάτι της, ότι είχε επαφές με πολλούς ηγέτες και εκπροσώπους διεθνών οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων των αντιμαχόμενων μερών, και ότι είναι δυνατή μια δίκαιη και διαρκής ειρήνη.
Σημειώνοντας ότι η Τουρκία καταβάλλει προσπάθειες για τον τερματισμό των πολέμων στην περιοχή της και παγκοσμίως, ο Πρόεδρος Ερντογάν τόνισε τη σημασία της συμβολής της διεθνούς κοινότητας στις προσπάθειες της Τουρκίας να σταματήσει τους πολέμους και να οικοδομήσει ειρήνη.
Διαβάστε επίσης
Σε νέα σύνοδο για Ουκρανία καλεί ο Μακρόν με την συμμετοχή και της Ελλάδας
Κομισιόν: Το σχέδιο για την ανάκαμψη της ευρωπαϊκής βιομηχανίας
Ζελένσκι: Ουκρανία και Ευρώπη πρέπει να είναι παρούσες στις ειρηνευτικές συνομιλίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τσίπρας: Έρχεται η νέα πλατφόρμα «Διαφάνεια» – «Τελικά πόσο διαυγής είναι η Διαύγεια;»
- Ο χάρτης της επαναστατημένης Ελλάδας σε ένα χρυσό ρολόι –Κειμήλια σε δημοπρασία
- ΥΠΕΝ: Πρόγραμμα 30 εκατ. ευρώ για σύνδεση κατοικιών με αποχέτευση – Έως 1.300 ευρώ η επιδότηση
- Επιστρέφουν στην Ερυθρά Θάλασσα Maersk και Hapag-Lloyd
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.