ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι εξέφρασε τη λύπη του που οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες θέλουν να ξεκινήσουν συζητήσεις με τη Ρωσία, επιθυμούν να “ευχαριστήσουν τον Πούτιν” και χαρακτήρισε “αδύναμη” την ευρωπαϊκή αμυντική ικανότητα, σε συνέντευξη που μεταδόθηκε σήμερα από το δημόσιο γερμανικό δίκτυο ARD.
“Το πρόβλημα είναι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες λένε σήμερα πράγματα που είναι πολύ ευχάριστα για τον Πούτιν. Νομίζω ότι εκεί έγκειται το πρόβλημα. Γιατί αυτοί θέλουν να τον ευχαριστήσουν”, δήλωσε ο Ουκρανός ηγέτης στη συνέντευξη αυτή που μαγνητοσκοπήθηκε το Σάββατο.
Όσον αφορά “τον αριθμό των στρατευμάτων μάχης, τον στόλο, την πολεμική αεροπορία, τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, πιστεύω ειλικρινά ότι η Ευρώπη είναι αδύναμη”, είπε επίσης.
Διαβάστε επίσης
Ρούμπιο: Συναντήθηκε με τον πρίγκιπα – διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν στο Ριάντ
Τουρκία: Πάνω από 120 θάνατοι εξαιτίας νοθευμένου αλκοόλ από την αρχή του έτους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βουλή: Την άρση της βουλευτικής ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας
- Μητσοτάκης και Δένδιας εγκαινίασαν το νέο κέντρο Κυβερνοάμυνας – Δωρεά του Ιδρύματος «Αθανάσιος Λασκαρίδης»
- THEON: Νέες παραγγελίες €70 εκατ. και επιτάχυνση ανάπτυξης στον αμυντικό τομέα
- Μνημόνιο Συνεργασίας Παπαστράτος – ΟΠΑ στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας FutuReady Greece
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.