ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι αναμένεται να συναντηθεί αύριο Τρίτη 18/2 με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ύστερα από πρόσκληση του πρώτου στην Άγκυρα.
Η συνάντηση Ερντογάν – Ζελένσκι στην Άγκυρα θα πραγματοποιηθεί την ώρα που στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας θα διεξάγονται συνομιλίες μεταξύ υψηλόβαθμων αντιπροσωπειών ΗΠΑ-Ρωσίας, υπό τους υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών, με αντικείμενο τον τερματισμό που πολέμου στην Ουκρανία, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο το Ουκρανό Πρόεδρο μιας και το Κίεβο δεν προσκλήθηκε σε αυτές.
«Κατά τη συνάντηση θα εξεταστούν όλες οι πτυχές των σχέσεων στρατηγικής εταιρικής σχέσης Τουρκίας – Ουκρανίας και θα συζητηθούν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών» τόνισε σε ανάρτησή του ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής Προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν.
«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα πραγματοποιηθεί επίσης ανταλλαγή απόψεων για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία και άλλα περιφερειακά και παγκόσμια ζητήματα».
Διαβάστε επίσης
Έρχεται νέο πρόγραμμα κατάρτισης και ενίσχυσης της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας ανέργων
Θεοδωρικάκος: Να παραμείνει χαμηλά ο πληθωρισμός σε τρόφιμα και βασικά είδη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Reuters: Τρία με πέντε χρόνια θα χρειαστεί η αποκατάσταση ζημιών στο Ras Laffan μετά την Ιρανική επίθεση
- Περιφέρειας Αττικής: 301 έργα, ύψους 2,5 δισ. ευρώ δρομολογημένα έως τον Οκτώβριο του 2028
- ΗΠΑ: Αναμνηστικό χρυσό νόμισμα με τη μορφή του Τραμπ ενέκρινε επιτροπή που διόρισε ο ίδιος
- Υποχωρούν οι τιμές του πετρελαίου, στα 104 δολάρια το βαρέλι το Brent
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.