ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε συμβολικό κλείσιμο, μιας ώρας. του κάθετου άξονα της Εγνατίας οδού στην Καστοριά προχώρησαν το μεσημέρι στις 13.00 οι αγρότες του μπλόκου στον κόμβο του ‘Αργους Ορεστικού.
«Προχωρήσαμε σε αυτό την απόφαση ως στήριξη στους συναδέλφους μας που εκείνη την ώρα συνομιλούσαν με αντιπροσωπεία και αξιωματούχους της κυβέρνησης» δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο αγροκτηνοτρόφος Θωμάς Μόσχος.
Την ίδια χρονική στιγμή συνάδελφοί τους στο μπλόκο του Αντιγόνου στο Αμύνταιο, προχώρησαν για μια ώρα στο κλείσιμο της εθνικής οδού Κοζάνης- Φλώρινας ενώ οι αγρότες που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στο τελωνείο της Νίκης προχώρησαν σε ολιγόωρο αποκλεισμό μόνο των φορτηγών που μεταφέρουν λιγνίτη από τα ορυχεία της Φλώρινας και του Προσηλίου Κοζάνης στην πόλη Μπίτολα της Βόρειας Μακεδονίας.
Διαβάστε επίσης
ΕΛΑΣ για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Χρόνια πολλά και… προσοχή στις ρομαντικές απάτες
Χιλή: Φάλαινα κατάπιε άνθρωπο και τον «έφτυσε» ζωντανό λίγο αργότερα (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρκία: Πληθωρισμό στο 24% συνεχίζει να προβλέπει η κεντρική τράπεζα έως το τέλος του 2025
- Θεσσαλονίκη: Υπάλληλος Eλεγκτικής Αρχής υποσχέθηκε να μειώσει πρόστιμο σε ιδιώτη έναντι 4.000 ευρώ
- Ισραήλ: Ο Σμότριτς ενέκρινε το εποικιστικό σχέδιο E1 που ενταφιάζει την ιδέα του παλαιστινιακού κράτους
- Ερώτηση στην Κομισιόν για την στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα
