ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ουκρανία θα μετάσχει «με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο» σε τυχόν συνομιλίες για τον τερματισμό του πολέμου, όμως θα υπάρξει μια ξεχωριστή, αμερικανορωσική διαδρομή προς τις συνομιλίες αυτές, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο TASS, επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
Το πρακτορείο Interfax, επικαλούμενο επίσης τον Πεσκόφ, ανέφερε ότι οι προετοιμασίες για μια συνάντηση των προέδρων Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να διαρκέσουν «εβδομάδες ή πολλούς μήνες». Ωστόσο και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι το Ριάντ, η πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, είναι μια κατάλληλη τοποθεσία.
Οι δύο πρόεδροι συνομίλησαν επί μία ώρα και πλέον την Τετάρτη, με πρωτοβουλία της Ουάσινγκτον. Σήμερα, το Κρεμλίνο ανέφερε ότι εντυπωσιάστηκε από τη θέση του Τραμπ για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία και ότι είναι σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για τη συνάντησή τους.
Διαβάστε επίσης
Έλον Μασκ: «Πρέπει να καταργήσουμε ολόκληρες υπηρεσίες» της ομοσπονδιακής κυβέρνησης
Τραμπ – Φον Ντερ Λάιεν: Μυστικές συνομιλίες στην Ουάσινγκτον για την αποφυγή ενός εμπορικού πολέμου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αγορές: Σε νευρικότητα η ασιατικές από το αδιέξοδο ΗΠΑ – Ιράν – Άνοδος για το πετρέλαιο στα 88 δολάρια
- Κολομβία: Τουλάχιστον 111 νεκροί και 87 τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό των 7,4 βαθμών – Κλειστά τα αεροδρόμια, έπεσαν δεκάδες κτίρια (βίντεο)
- Mellon Technologies: Νέα επέκταση σε Σλοβενία – Ουγγαρία και τζίρος €259 εκατ. το 2025
- CCHB: Τα ψιλά γράμματα της BNP Paribas για την μετοχή, ο insider που πούλησε μετοχές και η Ρωσία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.