ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ιδιαίτερα χαρούμενος είναι ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος μετά τις νίκες στο πρωτάθλημα και μάλιστα σε ντέρμπι, αλλά και για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου.
Με την ψυχολογία στα ύψη οι κιτρινόμαυροι συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίττα τους.
Ο προπονητής Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του μαζί με τον Μάριο Ηλιόπουλο τραγουδούσαν το «Forza ΑΕΚάρα».
Το κλίμα στην κοπή πίτας ήταν πάρα πολύ καλό και φάνηκε και από το βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ στα social media.
Ένα βίντεο, στο οποίο η αίθουσα που έγινε η εκδήλωση μετατράπηκε σε… πέταλο, με τον ιδιοκτήτη, τον προπονητή και τους παίκτες να τραγουδάνε το «Forza AEKάρα», το σύνθημα των οπαδών της Ένωσης στον ρυθμό του «Freed From Desire».
Δείτε βίντεο:
FORZA ΑΕΚΑΡΑ🔥🔥#aek #aekfc #aekfcseason2024_2025 pic.twitter.com/aBRrPw2BVD
— AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) February 6, 2025
Διαβάστε επίσης:
Μάριος Ηλιόπουλος: Ανέλαβε το κόστος στέγασης του ιατρικού προσωπικού στη Σαντορίνη
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά το πρόστιμο και τη νέα απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα
Αντώνης Ηλιόπουλος: Νέο ξενοδοχείο στο Κολωνάκι από τον αδερφό του Μάριου Ηλιόπουλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΝΑΤΟ: Έτοιμο να συμβάλει σε μια πιθανή αποστολή στα Στενά του Ορμούζ
- Ισραήλ: Νέα προειδοποίηση για πλήγμα κατά της Χεζμπολάχ σε συνοικίες στη νότια Βηρυτό
- Λίβανος: Ζητά εκεχειρία πριν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ
- Ρωσία: Διαψεύδει τις βρετανικές ανησυχίες για απειλή στις υποθαλάσσιες υποδομές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.